Blenders

De Beste Blenders van 2022

Ben jij gek op smoothies, heerlijke verse soepen of vindt je het fijn om zelf babyvoeding te maken? Dan is een blender de perfecte keukenhulp waarmee je in een handomdraai de ingrediënten tot één geheel mengt. Makkelijk, snel en super handig!

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een (nieuwe) blender?

Als je al deze punten voor jezelf op een rijtje hebt gezet, wat jij belangrijk vindt waar een blender aan moet voldoen, dan ben je al een heel eind. Met deze punten kun je op zoek gaan naar dé blender voor jou! Iedereen vindt weer wat anders belangrijk dus ga kijken en vergelijken, zowel online als in de winkel. Kom je er niet helemaal uit? Op deze pagina vindt je een aantal blenders die goed uit de test komen. Elk jaar weer doet onder andere de Consumentenbond verschillende onderzoeken en daar komen elk jaar verschillende producten uit voort met de beste prijs-kwaliteitverhouding. 

De beste blenders

1. Nutribullit Pro 900 Series blender

Deze blender van Nutribullit is door de Consumentenbond in 2021 uitgeroepen tot de ‘Beste koop’ blender. Het is een compacte blender met een zeer krachtige motor van maar liefst 900 Watt. Daarnaast zit er een blenderkan op van 0,7 liter waardoor je er ongeveer 2 tot 3 smoothies tegelijk in kunt maken. Je kunt er dus ook lekker mee food preppen, ideaal! En wat een extra pluspunt van deze Nutribullit Pro is, is dat je er ook ijsblokjes of bevroren fruit mee kunt crunchen. 

NutriBullet Pro 900 Series champagne - Blender

2. MOA TB61C TB61B blender

Ben je op zoek naar een blender met de beste prijs-kwaliteitverhouding? Dan is deze blender van het merk MOA een zeer geschikte optie! Het is een zeer krachtige blender met een vermogen van 1.020 Watt en heeft een grote glazen blenderkan van 1,5 liter. Met deze blender kun je dus nóg meer voorraad maken. Bereid bijvoorbeeld heerlijke smoothies, soepen of babyhapjes voor en vries ze in. Hoe handig is dat? Zo heb je toch elke keer weer verse gerechten. Evenals bij de Nutribullit blender kun je met deze blender van MOA ook ijs en fruit crunchen. En dat alles voor nog geen €50,-! Koopje dus! 🙂 

3. Philips Avance collection blender HR3653/00

Deze blender uit de Avance collection van Philips is al jaren één van de populairste blenders. Het is een krachtige blender met een vermogen van 1.400 Watt met een grote glazen blenderkan van maar liefst 2 liter inclusief 2 meeneem-bekers. Je kunt dus lekker wat voorbereiden en alvast klaarzetten in de koelkast voor de volgende dag. Daarnaast zit er ook op deze blender een ijscrunchfunctie. Een onderdeel wat volgens ons niet kan ontbreken bij een blender! 

Blenders voor babyvoeding

Ben jij van plan om lekkere, gezonde babyhapjes te maken voor je kindje? Meestal is dit wel erg veel werk, waardoor met name drukke moeders er toch voor kiezen om kant-en-klare potjes te halen. Hier is niks mis mee maar zo af en toe zelf wat vers bereide hapjes te maken geeft toch een fijn gevoel, nietwaar?! En hoe fijn is het als je een keukenhulp aanschaft, zoals een blender, om je hierbij te assisteren? Je hebt binnen no-time een hele voorraad aan babyhapjes klaar! Het excuus dat het je veel te veel tijd kost kun je dan niet meer maken 😉 En het is ook leuk toch, om zelf te experimenteren met wat je baby’tje lekker vindt? Gelijk beginnen met lekker veel gezond eten en geen bewerkte potjes. Tegenwoordig heb je hier ook wel veel kant-en-klare oplossing voor maar daar hangt ook meteen een prijskaartje aan. Kies voor een blender met een grote mengkom en een krachtige motor, pak een ijsblokjeshouder met deksel en voila! Je hebt voor de eerst komende tijd een hele voorraad aan babyvoeding in de vriezer! 

Blenders voor smoothies inclusief ijscrunchfunctie

Je kent het wel; je hebt goede voornemens en wilt de dag graag starten met een heerlijke, gezonde smoothie! Zo heb je meteen al een hele boel groenten en fruit binnen en ben je ready to go voor de dag! Het is dan wel erg handig om een goede blender aan te schaffen en het liefst met ijscrunchfunctie. Zo kun je ook bevroren fruit of ijs er bij doormalen. Ideaal toch? Zo hoef je ook niet altijd vers fruit op voorraad te hebben en kun je dus altijd een gezonde smoothie maken. No excuses anymore! Maar welke blender is een aanrader voor het maken van smoothies? Er zijn verschillende soorten en maten te verkrijgen dus het is ook belangrijk dat je zelf heel goed nadenkt over wat voor jou belangrijk is. Wil je bijvoorbeeld dat de blender al een to go beker erop heeft zitten zodat je alleen maar hoeft te mengen, omdraaien, deksel erop en gaan? Of hou je ervan om een voorraadje te maken en kies je daarom liever voor een grote blenderkan zodat je voor de komende 2 dagen ook alvast wat klaar hebt staan? Het is allemaal een optie! Onze tip is wel; let erop dat er een ijscrunchfunctie op de blender zit. Dit is toch wel erg makkelijk. Wat vinden wij een goede optie voor een blender? Onze favoriet is de Nutribullit Pro 900 series. Zeer compact en handig in gebruik, daar houden wij van!