Handmixers

De Beste Handmixers van 2022

Ben jij gek op taarten bakken en ben je op zoek naar een handige handmixer? Op deze pagina vindt je een overzicht van de beste handmixers van 2022 en handige weetjes.

Top 3 beste handmixers in verschillende categorieën

De aanschaf van een nieuwe handmixer

Het blijft lastig; een nieuw keukenapparaat, zoals een handmixer, aanschaffen. Vaak kies je net het verkeerde model die niet handig in gebruik is of bijvoorbeeld eentje die qua prijs-kwaliteit niet goed is. Op deze pagina vertellen we jullie meer over de verschillende handmixers die er op de markt zijn. Uiteraard zijn dit er veel, dus het is een fractie van het aanbod. Wel hebben we goed gekeken naar de best verkochte handmixers en de verschillende ervaringen en reviews hierbij. Om een goed overzicht te maken hebben we op verschillende webshops gekeken voor meer informatie, waaronder Bol.com en Coolblue.nl. We hopen op deze manier jullie een beetje te kunnen helpen bij jullie zoektocht naar de beste handmixer! 

Waar moet je op letten bij de aankoop van een handmixer?

Bak jij graag koekjes en heb je daarom interesse in een handmixer? Een keukenapparaat als deze maakt het bakken een stuk leuker! Uiteraard is het wel van belang om een goede handmixer te kopen en van te voren dus goede research te doen. Maar waar moet je dan voornamelijk opletten bij de aankoop van een nieuwe handmixer? De volgende dingen zijn van belang om voor jezelf op een rijtje te zetten:

Vind je het lastig om een keuze te maken en heb je hier dus wat hulp bij nodig? op deze pagina vindt je meer informatie en tips voor goede handmixers. We kijken voornamelijk naar ervaringen en reviews van de consumenten. Uiteindelijk heb je daar natuurlijk heel veel aan! Toch kunnen de meningen heel erg verschillen dus wees ook kritisch naar jezelf en maak de juiste keuze! 

De beste handmixers

1. Braun Multimix 3 - HM 3105 WH - handmixer

Zoals je op de afbeelding hiernaast al ziet is deze handmixer geschikt voor verschillende technieken. Er worden meerdere opzetstukken bijgeleverd waardoor je zelf kunt kiezen wat je het handigste opzetstuk vindt. De handmixer heeft een vermogen van 500 watt, is licht in gewicht en door de platte achterkant van de handmixer kun je het apparaat heel gemakkelijk even op het aanrecht zetten als je bijvoorbeeld even wat anders moet doen of moet pakken.

BraunMultiMix3-HM3105WH

2. Bosch MFQ36400 Ergomixx handmixer

Is het prima voor jou om enkel een handmixer aan te schaffen zonder andere extra opzetstukken zoals een staafmixer? En wil je daarnaast ook graag niet al teveel geld uitgeven hieraan? Dan is deze Bosch Ergomixx handmixer een aanrader! Er zit een vermogen op van 450 watt, heeft 5 verschillende snelheden én een turbostand. Een krachtige machine die weinig geluid maakt en ook nog eens een mooi prijsje heeft. Een echte budgettopper dus! 

3. Philips Viva Collection HR3741/00 handmixer

Deze handmixer van Philips is, evenals de handmixer hierboven, een echte budgettopper. Op de Philips Viva Collection handmixer zit een vermogen van 450 watt, vijf verschillende snelheden, een turbofunctie én er worden ook nog een extra deeghaken bijgeleverd waardoor deze handmixer geschikt is voor het mixen en kneden van deeg. Een super simpel en handig apparaat met niet al teveel poespas. 

4. Inventum CHM425B handmixer

Op zoek naar een instapmodel voor een handmixer voor niet al teveel geld? Dan is deze handmixer van Inventum een absolute aanrader. Er zit een vermogen op van 250 watt, 5 verschillende snelheden, deeghaken en klopgardes. Eigenlijk alles wat je nodig hebt voor als je af en toe wat hulp kunt gebruiken bij bijvoorbeeld het opkloppen van slagroom of eiwitten. Ben je op zoek naar een handmixer voor het kneden van zwaar deeg? Dan is deze handmixer geen aanrader en kun je toch beter kiezen voor een iets duurder model met meerdere functionaliteiten. 

5. AEG HM3310 handmixer

Deze handmixer van het merk AEG mag niet ontbreken in dit rijtje. Bij deze handmixer worden zowel deeghaken als gardes bijgeleverd en kun je daardoor ook gebruiken voor het kneden van licht deeg. Voor een koekjesbakker is deze handmixer dus een prima aanrader! De AEG HM3310 handmixer heeft een vermogen van 450 watt, vijf verschillende snelheden én een turbofunctie.