Grote keukenmachines

Grote Keukenmachine kopen? Bekijk hier de Top 5!

Ben je op zoek naar een Grote Keukenmachine met grote mengkom om grote hoeveelheden te mixen? Wij hebben een top 5 voor jullie samengesteld met de beste Grote Keukenmachines. 

1. KitchenAid Professional keukenmachine

De keukenmachines van het merk KitchenAid zijn toch echt een plaatje als je het ons vraagt. Een ware eyecatcher voor in jullie keuken! Vind jij het belangrijk dat de keukenamachine een mooi design heeft? Dan is deze keukenmachine van KitchenAid zeker een aanrader! En de naam zegt het eigenlijk ook al; dit is een machine voor mensen die als een professional te werk willen gaan in de keuken. Met een mengkom van maar liefst 6,9 liter en een vermogen van 1,3 PK maak jij de mooiste taarten binnen no time. En weet je wat een echt pluspunt is van deze KitchenAid keukenmachine? Hij is geruisloos! Wel zo prettig, toch? Zo stoor jij niemand tijdens je kookkunsten.

Bij deze keukenmachine worden drie standaard opzetstukken geleverd voor mixen en kneden. Je hebt ook nog de mogelijkheid om deze keukenmachine uit te breiden met andere accessoires. 

Hou jij er wel van dat er opvallende keukenapparaten in jouw keuken staan? Dan kun je voor een lekkere fel rode kleur kiezen. Ook is deze keukenmachine verkrijgbaar in standaard kleuren als zwart en wit. 

KitchenAidProfessional

2. KitchenAid Heavy Duty keukenmachine

De tweede KitchenAid keukenmachine in de rij. Dat betekend dat dit merk echt goede grote keukenmachines maakt. De naam van deze keukenmachine zegt het eigenlijk ook al; deze keukenmachine is voor het echte zware, heavy, werk. Moet je vaak veel en zwaar deeg mixen en malen? Dan is deze keukenmachine van KitchenAid een echte aanwinst! Evenals de keukenmachine hierboven zit er een mengkom op van 6,9 liter, is de keukenmachine geruisloos en heeft het een super krachtige motor. Daarnaast heeft deze keukenmachine 10 verschillende standen/snelheden en worden er ook drie verschillende opzetstukken bijgeleverd. 

KitchenAidHeavyDuty

3. Bourgini Classic Kitchen Chef XL keukenmachine

Een Bourgini keukenmachine hoort ook in dit rijtje thuis, evenals bij de kleine keukenmachines. Zoals de titel al aangeeft hebben we het in dit geval over een XL keukenmachine van het merk Bourgini. Er zit een RVS mengkom op deze keukenmachine met spatkap. Doordat er een dubbele roterende mixbeweging op deze keukenmachine zit wordt er geen enkel stukje vergeten in de mengkom. Verspilling van voedsel wordt hiermee dus ook minder. Dat is mooie bijkomstigheid, toch? Daarnaast heeft deze keukenmachine 8 snelheden en een pulseknop. 

4. Kenwood KVL8320S Chef Titanium XL keukenmachine

Je ziet het al op de afbeelding hiernaast, dit is een grote keukenmachine! Je moet hier wel de ruimte voor hebben op het aanrecht of om het op te kunnen bergen. Deze XL keukenmachine is echt een topper, dat zie je er dan ook wel weer vanaf! Naast dat deze keukenmachine zeer geschikt is voor het mixen van zwaar deeg, is het ook mogelijk om bovenop een blenderkom te zetten en daar bijvoorbeeld een heerlijke smoothie in te bereiden. Je kunt deze keukenmachine dus eigenlijk voor twee verschillende dingen op hetzelfde moment gebruiken. Dat klinkt goed toch? Verder heeft deze keukenmachine een mengkom van 6,7 liter en een zeer krachtige motor van maar liefst 1700 watt! Ook worden er bij deze keukenmachine standaard accessoires meegeleverd zoals een ballongarde, kneedhaak en kloppers. 

5. Cheflee Keukenmachine

Op zoek naar een grote keukenmachine voor een betaalbare prijs? Dan is deze keukenmachine van Cheflee een goede optie! Er zit een grote RVS mengkom op deze keukenmachine van maar liefst 6,2 liter, een krachtige motor van 1500 watt, zes verschillende snelheden én een pulse functie. Grote hoeveelheden deeg kneden? Dat is met deze keukenmachine geen probleem! Er worden drie verschillende opzetstukken meegeleverd; een garde, deeghaak en menghaak. Hiermee lukt het jou om de meest lekkere taarten en pizza’s te maken. Een populaire keukenmachine voor een mooi prijsje! 

Een grote keukenmachine met een mengkom van 6 liter of groter

Ben jij een echte bakliefhebber en maak jij het liefst meerdere taarten tegelijk? Dan is een grote keukenmachine een echte aanrader voor jou! De grote keukenmachines beginnen vanaf een mengkom van 6 liter en hebben vaak ook een krachtige motor. Sommige keukenmachines hebben zelfs een motor van 1 PK of meer! Daarmee kun je nog makkelijker en sneller grotere hoeveelheden deeg kneden. Meerdere pizza’s of taarten maken en bakken is dus geen probleem met een grote keukenmachine! 

Als je op zoek bent naar een nieuwe grote keukenmachine, dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Op deze pagina vindt je namelijk een aantal goede exemplaren voor grote keukenmachines en kun je deze vergelijken met elkaar. In eerste instantie is het van belang om voor jezelf goed op een rijtje te zetten wat écht belangrijk voor jou is bij de aanschaf van een nieuwe grote keukenmachine. Daarna kun je rustig gaan kijken en vergelijken!