Een Bourgini Keukenmachine kopen?

Is jouw oog gevallen op een keukenmachine van het merk Bourgini? Op deze pagina vindt je meer informatie over dit merk en een aantal populaire keukenmachines van Bourgini.

Een Bourgini keukenmachine aanschaffen

Het merk Bourgini is een redelijk onbekend en nieuw merk voor keukenmachines. De meest bekende keukenmachine merken zijn toch wel SMEG, Bosch, KitchenAid, Philips en Kenwood. Toch is dit merk een merk wat op de Bestekeukenmachine.nl niet kan ontbreken. Een merk met mooie keukenmachines voor een betaalbare prijs. Het merk is gestart in 2014 en maakt hoogwaardige, innovatieve producten. Dit is te zien aan het design en de functionaliteiten wat deze keukenmachines te bieden hebben. Naast keukenmachines maakt het merk ook andere huishoudelijke apparaten zoals blenders, friteuses, bakplaten, grillplaten en waterkokers. 

Bourgini Kitchen Chef serie

De Kitchen Chef serie van het merk Bourgini bestaat uit verschillende keukenmachines met verschillende functionaliteiten met daarbij behorende prijzen. Je kunt kiezen voor een instapmodel voor een mooie prijs of wat meer betalen voor extra functionaliteiten, de keuze is aan jou! De Classic Kitchen Chef keukenmachine is de populairste keukenmachine van Bourgini. Een degelijk model met een mengkom van 4,5 liter, een vermogen van 1.250 watt, zes snelheden en een pulse functie. Daarnaast worden er drie opzetstukken bij geleverd namelijk een menghaak, deeghaak en mixer. Door de dubbele roterende mixbeweging wordt er niks vergeten in de mengkom!