Bosch

Een Bosch Keukenmachine kopen?

Heb je interesse in een keukenmachine van het merk Bosch? We vertellen je op deze pagina alles wat je moet weten bij het uitzoeken van een nieuwe Bosch keukenmachine.

Populaire Bosch keukenmachines 2022

Het merk Bosch is niet alleen bekend van keukenmachines maar ook van heel veel andere huishoudapparatuur zoals wasmachines en stofzuigers. Wat betreft keukenmachines is Bosch een veel verkocht merk. Ze produceren en verkopen inmiddels ook al meer dan 60 jaar keukenmachines! Een betrouwbaar merk en in verschillende prijsklasses zijn er mogelijkheden. Ga voor jezelf eerst een aantal dingen na zoals hoe groot moet de mengkom zijn en welke functionaliteiten wens ik nog meer op mijn keukenapparaat. Pas daarna kun je wat gerichter gaan zoeken. Wat misschien wel leuk is voor jullie om te weten, is wat de meest verkochte en populaire keukenmachines van 2022 zijn. De meest populaire versies zijn de MUM4 en MUM5.

Bosch MUM4 serie

De MUM4 serie van Bosch is een erg populaire serie wat betreft de keukenmachines van Bosch. Het is een betaalbare variant, met genoeg mogelijkheden en een prima vermogen. Een perfect instapmodel waar alle functionaliteiten aanwezig zijn die gewenst worden. Daarnaast worden er ook meerdere accessoires bijgeleverd waardoor je alle kanten op kan met dit model. De meest populaire versie uit deze serie is de Bosch MUM48A1. 

Bosch MUM5 serie

Ben je een echte kookfanaat en heb je dus een groter budget over voor een nieuwe keukenmachine? Dan is de Bosch MUM5 serie wellicht een optie voor je. Er zijn verschillende modellen in deze serie verkrijgbaar dus je kunt zelf bepalen hoe krachtig je de motor wenst die varieert tussen de 700 watt en 1000 watt. Daarnaast beschikt deze keukenmachine over een 3D MultiMotion drive mix waardoor alle ingrediënten gelijkmatig worden gemixt in de mengkom. Evenals bij de MUM4 series worden er bij de MUM5 series ook verschillende accessoires bijgeleverd.