Op zoek naar een keukenmachine inclusief weegschaal?

Ja, je leest het goed! Er zijn keukenmachines verkrijgbaar met geïntegreerde weegschaal! Geweldig toch? Je hoeft dus nooit meer een losse weegschaal te gebruiken bij het bakken of koken! We hebben er hieronder een aantal voor jullie op een rij gezet.

1. Bosch MUM5XW20 CreationLine premium keukenmachine

De Bosch MUM5-serie is een populaire keukenmachine van het merk Bosch. Het is een compacte keukenmachine met geïntegreerde weegschaal én timer. Er zit een mengkom op van 3,9 liter en een vermogen van 1.000 Watt. Daarnaast zitten er verschillende unieke gardes bij om alle ingrediënten op een goede en optimale manier te kunnen mengen. 

Bosch MUM5XW20 CreationLine Premium - Keukenmachine

2. Bosch MUM9AX5SOO OptiMUM keukenmachine

De Bosch OptiMUM keukenmachine is iets duurder als de keukenmachine die hierboven staat. Dat zit hem met name in de krachtige motor van 1.500 Watt. Je kunt met deze keukenmachine zonder enige moeite zwaar deeg kneden. Daarnaast is de mengkom ook groter dan bij de MUM5XW20, namelijk 5,5 liter. Verder zit er net als bij de CreationLine keukenmachine een timer op en een geïntegreerde weegschaal. Met de timer kun je precies instellen hoelang iets gemixt moet worden. Wanneer het klaar is, dan stop de keukenmachine automatisch. Super handig, toch? Er worden drie speciale opzetstukken bijgeleverd, namelijk een roergarde, klopgarde en kneedhaak. 

Een ingebouwde weegschaal in een keukenmachine

Ben jij gek op het bakken van koekjes en taarten? Dan weet je dus ook dat je vaak een weegschaal nodig hebt om alle ingrediënten af te wegen. Helemaal ideaal is dat niet. Naast dat het niet erg makkelijk is, kost het ook nog eens extra tijd. Hoe handig zou het dan zijn om een keukenmachine te hebben waar al een weegschaal in geïntegreerd zit? En die bestaan! Voor de echte bak- en kookliefhebbers een absolute aanrader!