Keukenmachines voor deeg

Op zoek naar een keukenmachine die geschikt is voor zwaar deeg?

Als echte bakliefhebber moet je natuurlijk een keukenmachine hebben die geschikt is voor het kneden van zwaar deeg. Veel keukenmachines hebben het vermogen hier niet voor of de mengkom is bijvoorbeeld niet groot genoeg. Welke keukenmachines zijn hier wel geschikt voor?
Je leest het op deze pagina! 

Een keukenmachine geschikt voor zwaar deeg

Ben jij een echte bakfanaat en ben je daarom op zoek naar een keukenmachine die geschikt is voor zwaar brooddeeg en pizzadeeg? Wanneer je deeg wil kneden met een keukenmachine heb je een keukenmachine nodig met o.a. een grote mengkom en een zwaar vermogen. Als dit niet het geval is, kan de keukenmachine bijvoorbeeld vastlopen of wordt je deeg niet luchtig genoeg. Hieronder hebben we een aantal geschikte keukenmachines voor zwaar deeg op een rijtje gezet. 

1. KitchenBrothers keukenmachine

Deze keukenmachine van KitchenBrothers is de beste algemene keuze wat betreft keukenmachines die geschikt zijn voor deeg. De keukenmachine heeft een zeer krachtig vermogen (1800 Watt), is duurzaam, veilig en ook nog eens erg makkelijk in gebruik. En dat alles voor een mooie prijs! Daarnaast zitten er 6 verschillende standen op, een mengkom van 6 liter inclusief spatscherm én er worden 6 verschillende accessoires bijgeleverd. Klinkt goed toch? Met deze keukenmachine maak jij je gerechten in een handomdraai klaar! Of het nou om het kneden van deeg gaat of het mengen van ingrediënten. Deze KitchenBrothers keukenmachine is de perfecte keukenhulp! 

KitchenBrothers Keukenmachine - 1800W

2. Kenwood Chef XL keukenmachine

Deze keukenmachine van Kenwood heeft een extra grote mengkom van maar liefst 6,7 liter en een vermogen van 1200 Watt. Hiermee kun je dus gemakkelijk zwaar deeg kneden en in een handomdraai lekkere koekjes of pizza maken. De Kenwood Chef XL keukenmachine heeft als extra dat er een blender bij zit. Een heerlijke smoothie of soep heb je dus ook zo bereid! Daarnaast worden er ook andere opzetstukken bijgeleverd zoals gardes en verschillende haken.