De beste keukenmachines

Wat zijn de Beste Keukenmachines van 2022?

Er is enorm veel keuze wanneer je op zoek bent naar een nieuwe keukenmachine. Zoveel verschillende soorten keukenmachines van verschillende merken. Wat is nou de beste keuze van 2022 voor een nieuwe keukenmachine? Wij lichten er hieronder een paar goede exemplaren voor jullie uit!

1. KitchenAid Artisan 125 keukenmachine

Als je op zoek bent naar een keukenmachine die naast dat hij makkelijk in gebruik is ook nog eens een erg mooi design heeft, dan ben je bij dit model van KitchenAid aan het goede adres! Naast dat de keukenmachine er prachtig uitziet is hij ook nog eens energiezuinig omdat de motor een directe aandrijving heeft, waardoor de keukenmachine minder kracht hoeft te leveren. Bij de KitchenAid keukenmachine komen standaard accessoires bij: een draadgarde, menghaak en kneedhaak. Uiteraard zijn er nog meer accessoires verkrijgbaar die je er los bij kunt kopen. Naast de KitchenAid Artisan 125 zijn er ook nog meerdere modellen verkrijgbaar van het merk KitchenAid. Wil jij graag gelijk meerdere accessoires en uitgebreidere functies bij je keukenmachine? Dan kun je misschien beter voor de KitchenAid Artisan 175 kiezen. Bij deze versie van de KitchenAid Artisan keukenmachines kun je ook nog een kiezen uit meerdere kleuren. Mocht je dus liever iets anders dan anders willen, dan kun je hier ook nog voor kiezen. De KitchenAid Aritsan 125 heeft een grote mengkom van 4,8 liter en is dus perfect voor het bakken van taarten en pizza’s. Deeg mengt deze keukenmachine zonder enige problemen! Deze versie van de KitchenAid keukenmachines is vekrrijgbaar in 4 kleuren: zwart, grijs, rood en creme. 

KitchenAidArtisan125

2. Smeg Keukenrobot SMF03

Een Smeg keukenmachine is altijd een pronkstuk in jouw keuken! Het design is elegant en eigentijds. Hier wordt je nooit zat van! Van de modellen van Smeg krijg je een beetje retro-vibes. Wij houden er wel van! Evenals bij de KithcenAid modellen, zijn de Smeg keukenmachines ook verkrijgbaar in meerdere modellen en kleuren. Kijk goed naar wat jij belangrijk vindt bij een nieuwe keukenmachine, som deze dingen voor jezelf op en leg daarna verschillende modellen keukenmachines naast elkaar. De Smeg Keukenrobot SMF03 heeft een mengkom van 4,8 liter en is dus ook zeer geschikt voor het bakken van taarten en pizza’s. Deeg malen; daar is deze keukenmachine goed in! Deze Smeg keukenmachine heeft maar liefst 10 standen! Je kunt dus helemaal kiezen in welke snelheid jij te werk wilt gaan. 

3. Bosch MUM5 keukenmachine

De Bosch MUM5 keukenmachine mag zeker niet ontbreken in dit lijstje van populaire keukenmachines! De consumentenbond heeft deze keukenmachine in 2021 tot beste koop keukenmachine uitgeroepen aangezien je bij de aankoop van deze keukenmachine de beste prijs-kwaliteitverhouding krijgt. Deze keukenmachine is makkelijk in gebruik, heeft een krachtige motor en ziet er qua design ook nog eens super strak uit. Er zit een mengkom van 3,9 liter op en je kunt de keukenmachine op 7 verschillende standen zetten. Daarnaast is de keukenmachine uit te breiden met verschillende opzetstukken en accessoires. Wat erg uniek is aan deze keukenmachine is dat er een 3D PlanetaryMixing functie op zit. Deze functie zorgt ervoor dat niks in de kom wordt overgeslagen bij het mixen. Geweldig, toch? 

4. Bourgini Classic Kitchen Chef keukenmachine

Op zoek naar een betaalbare keukenmachine met een mooi design? Dan ben je met deze Bourgini Classic Kitchen Chef keukenmachine aan het juiste adres! Een plaatje voor op het aanrecht en een echte aanwinst voor in de keuken. Deze keukenmachine heeft een zeer krachtige motor van maar liefst 1.250 watt waarmee je dus perfect deeg kunt mixen. Daarnaast zit er ook nog eens een grote mengkom op van 4,5 liter en kun je de keukenmachine op zes verschillende standen zetten. Wat nog een extra pré is aan deze keukenmachine is dat hij extra beveiligd is voor oververhitting. Wanneer de keukenmachine oververhit raakt, gaat hij na een paar minuten vanzelf uit. Een mooie, betaalbare keukenmachine die ook nog eens extra veilig is. Wat wil je nog meer? 

5. Kenwood kMix KMX750 keukenmachine

Deze keukenmachine van Kenwood behoort tot de grote keukenmachines aangezien deze een mengkom heeft van maar liefst 5 liter. Daarmee is deze keukenmachine zeer geschikt voor het ‘kneden’ van deeg. Ideaal dat je dit niet meer zelf hoeft te doen, toch? De keukenmachine heeft een vermogen van 1.000 watt, zes standen en verschillende meegeleverde accessoires. 

6. Bestron AKM900CO keukenmachine

Deze Bestron AKM900CO keukenmachine is een keukenmachine die behoort in de categorie van kleine keukenmachines. Ben je net begonnen met koken en wil je kijken of het wat voor je is om een keukenmachine in de keuken te hebben? Dan is dit zeker een goede optie om mee te starten! Er zit een wat kleinere mengkom op van maar liefst 2,5 liter dus deze keukenmachine is minder geschikt voor het mixen van grote hoeveelheden. Uiteraard kun je het ook in etappes doen, mocht je toch meer willen maken. Het is in ieder geval een goede prijs-kwaliteit keukenmachine voor beginners! 

7. Philips Viva Collection HR7530/10

De Philips Viva Collection keukenmachine is een mooie, standaard keukenmachine. Deze keukenmachine behoort tot de kleine keukenmachines en heeft een mooi, compact design wat in iedere keuken past. Het is een alles-in-één keukenmachine: kneden, kloppen, versnipperen, snijden, malen en centrifugeren. Er zit een mengkom op van 2,1 liter, een transparante, duurzame kan én de keukenmachine heeft qua standen 3 verschillende snelheden. Een extra pluspunt bij deze keukenmachine is de oververhittingsbeveiliging. Daarnaast worden er ook nog meerdere accessoires bijgeleverd dus je kunt je keukenmachine ook nog verder uitbreiden voor het gewenste resultaat.

8. Kenwood Chef Titanium Patissier XL

Deze keukenmachine van Kenwood is de grootste keukenmachine in dit rijtje met een mengkom van maar liefst 6,7 liter. Grote hoeveelheden deeg mengen? Met deze keukenmachine doe je dat in een handomdraai! Bij deze keukenmachine worden meerdere accessoires meegeleverd zoals een antispat deksel, een garde, een kneedhaak, een flexi-klopper en een k-klopper. Ook wordt er een extra mengkom bij geleverd. Super handig, toch? De keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur zilvergrijs en is geschikt voor alles wat je je maar kunt bedenken om te maken in de keuken!