Kenwood

Een Kenwood Keukenmachine kopen?

Spreekt het merk Kenwood jou wel aan? Op deze pagina vindt je alles wat je moet weten over de keukenmachines van Kenwood. 

Interesse in een Kenwood keukenmachine?

Het merk Kenwood bestaat al sinds 1947 en heeft een groot aanbod huishoudelijke apparaten in het assortiment, waaronder keukenmachines. Ook bij het merk Kenwood is er voor ieder wat wils in de collectie. Bepaal wat je wensen zijn, zowel qua functionaliteiten als budget, en bekijk daarna de verschillende mogelijkheden bij de keukenmachines van Kenwood.  

Een Kenwood keukenmachine of foodprocessor?

Er zijn verschillende soorten keukenmachines en foodprocessors verkrijgbaar van het merk Kenwood. Wat zijn nou de meest populaire keukenapparaten van dit merk? Je vindt ze hieronder in een rijtje: 

De Kenwood kMix keukenmachine of de Kenwood Chef keukenmachine?

De populairste keukenmachines van het merk Kenwood zijn de Kenwood kMix en de Kenwood Chef keukenmachine. Beide keukenmachines hebben ongeveer hetzelfde vermogen, inhoud van de mengkom en de prijs. Een hele logische vraag daaropvolgend is; welke van deze twee keukenmachines is beter? Het grootste verschil zit hem in de functionaliteiten van beide keukenmachines. De Kenwood kMix keukenmachine is alleen geschikt voor het mixen van ingrediënten en enkel het kneden van licht deeg. De Kenwood Chef keukenmachine heeft één extra aandrijfpunt, wat betekend dat deze beter grotere hoeveelheden deeg kan kneden. Vind je het leuk om een opvallende kleur te kiezen voor jou nieuwe keukenmachine? Dan is de Kenwood kMix keukenmachine een betere keus gezien de verschillende kleuren waarin deze keukenmachine wordt aangeboden.