Keukenmachine met weegschaal

Hoe ideaal klinkt dat; een keukenmachine met een geïntegreerde weegschaal? En het goede nieuws is dat deze keukenmachines bestaan! Op deze manier sta jij vast en zeker met nog meer plezier te koken en te bakken in de keuken. Je hebt geen aparte keukenweegschaal meer nodig, je kunt alles afwegen in de keukenmachine. Fijn toch?!

Je kent het wel; je bent aan het bakken of koken en begint met het snijden van alle ingrediënten. Je doet alles in aparte bakjes, zodat je alles vast klaar hebt staan. De perfecte voorbereiding, denk je… Alleen het snijden kost je al erg veel tijd, laat staan het afwegen van alle ingrediënten. Hoe goed klinkt het dan dat een keukenmachine veel van je werk kan overnemen en daarnaast ook nog eens alle ingrediënten afgewogen kunnen worden in de mengkom van de keukenmachine? Dat betekend dus dat je binnen no time die heerlijke taart of koekjes hebt gebakken en je daarnaast ook nog eens lekker veel tijd over houdt voor andere leuke dingen. Het is even een investering maar het is het zeker meer dan waard, geloof ons maar! Maar welke keukenmachine is nou echt een aanrader hiervoor? Zijn er veel van deze keukenmachines met weegschaal op de markt of is het assortiment beperkt hiervoor? Wij vertellen je meer hierover in deze blog.

Bosch MUM5XW20 CreationLine Premium keukenmachine
De Bosch MUM5 is een keukenmachine van het merk Bosch met een ingebouwde weegschaal én timer. Er zit een mengkom op van 3,9 liter en behoort dus tot de kleine keukenmachines. Ideaal voor als je een niet al te grote keuken hebt of gewoon niet zo’n groot keukenapparaat op je aanrecht wil hebben staan. Het is een mooi compact model dus het is ook mogelijk om hem makkelijk ergens op te bergen. Ideaal! Met een vermogen van 1.000 Watt en verschillende opzetstukken heb je een keukenmachine met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Bosch MUM9AX5S00 OptiMUM keukenmachine
Deze keukenmachine van Bosch is een stuk duurder dan bovenstaande keukenmachine. Er zit een grotere mengkom op (5,5 liter) en een hoger vermogen (1.500 Watt). Hiermee behoort deze keukenmachine dus tot de grote keukenmachines en dit alles zie je dus ook weer terug in de prijs. In deze keukenmachine kun je dus meer in bereiden en hij is beter geschikt voor het kneden van zwaar deeg. Een mooie design keukenmachine waarbij ook nog eens verschillende opzetstukken worden geleverd.

Kenwood Multipro Express + FDM71.450SS keukenmachine
Het merk kenwood staat ook zeker bekend om de goede keukenmachines en mag daarmee dus zeker niet ontbreken in dit rijtje. En ben jij op zoek naar een betaalbare keukenmachine die wel alle gemakken heeft van onder andere een ingebouwde weegschaal? Dan is deze budgettopper misschien iets voor jou! Er worden verschillende opzetstukken bijgeleverd zoals een blenderkan, dubbele garde en opbergtas. De inhoud van de mengkom is 3 liter en de keukenmachine heeft een vermogen van 1.000 Watt. Een prima keukenhulp voor een mooi prijsje dus!

Vind jij het niet nodig om een keukenmachine met geïntegreerde weegschaal aan te schaffen? Neem eens een kijkje op onze pagina’s over goedkope keukenmachines, professionele keukenmachines of een keukenmachine inclusief blender.

Leave a Comment