3 goedkope keukenmachines onder de €100,-

Ben je op zoek naar een nieuwe keukenmachine maar heb je er niet zoveel budget voor over? Dat is begrijpelijk! Soms wil je bijvoorbeeld eerst wat uitproberen om te kijken of het wat voor je is. Om er dan al meteen honderden euro’s aan uit te geven is jammer. En een goedkoper apparaat wil niet meteen zeggen dat het niet goed werkt. Integendeel zelfs! Er zijn absoluut een aantal budgettoppers verkrijgbaar maar welke zijn dat dan precies? Je leest het in deze blog!

Royal Swiss keukenrobot
Deze keukenmachine van het merk Royal Swiss is een echte aanwinst voor in de keuken. Je kunt hiermee gemakkelijk ingrediënten kloppen, mixen en kneden. Er zit een mengkom op van maar liefst 6,3 liter. Je hebt dus voor een mooi prijsje een grote keukenmachine! Naast een grote inhoud heeft deze keukenmachine ook een krachtige motor van 1.500 Watt en er zitten 10 verschillende snelheden op. Een echte budgettopper voor de beginners onder ons!

Tristar MX-4837 keukenmixer
Deze keukenmachine van het merk Tristar hoort ook zeker in dit rijtje thuis als je het ons vraagt! Een multifunctioneel apparaat voor een mooi prijsje. Er worden drie verschillende deeghaken bijgeleverd waarmee je gemakkelijk kunt mixen, kloppen en kneden. Daarnaast heeft het apparaat een vermogen van 1.000 Watt en zit er een mengkom op van 4 liter. Groot genoeg om die heerlijke taarten of koekjes mee te bakken! Wat een pluspunt van deze keukenmachine is, is dat er een deksel met navulopening op de mengkom zit. Ben je nog iets vergeten of wil je bijvoorbeeld ingrediënten naar smaak toevoegen? Dan is dit echt ideaal!

MOA SM1203NP SM1203NR keukenmixer
Zie jij deze budgettopper al shinen in jouw keuken? Met deze keukenmachine heb je in ieder geval een echt eyecatcher toegevoegd op het aanrecht. Een compact model en mooi design. Deze hoef je zeker niet weg te stoppen in de kast! Met een vermogen van 1.000 Watt, een inhoud van maar liefst 5 liter en de verschillende opzetstukken die meegeleverd worden (garde, deeghaak en mixer) is deze keukenmachine een ware keukenhulp!

Zit dé keukenmachine voor jou niet tussen dit rijtje? Dat kan! Uiteraard zijn er nog veel meer opties en mogelijkheden. Kijk ook eens op onze pagina’s over kleine keukenmachines of grote keukenmachines en vergelijk eens wat keukenmachines met elkaar. Heb je toch liever gelijk een professionele keukenmachine? Ook daar hebben we een aantal exemplaren van uitgelicht op onze website.

Leave a Comment