Blog

Hoe bak je een ribeye?

Wat is een ribeye? Een ribeye, ook wel geschreven als “rib eye” of “rib-eye,” is een populair stuk rundvlees dat wordt gesneden uit de ribsectie

Lees meer »

Hoe bak je varkenshaas?

Wat is een varkenshaas? Een varkenshaas, ook wel bekend als “varkensfilet” of “varkensmedaillon,” is een stukje vlees afkomstig van de rug van het varken. Het

Lees meer »

Hoe bak je shoarma?

Wat is shoarma? Shoarma is een populaire vleesgerecht dat zijn oorsprong vindt in het Midden-Oosten, maar wereldwijd geliefd is geworden. Het gerecht bestaat meestal uit

Lees meer »

Hoe bak je chipolata worstjes?

Wat zijn chipolata worstjes? Chipolataworstjes zijn kleine, dunne worstjes die meestal zijn gemaakt van varkensvlees, rundvlees of een combinatie van verschillende vleessoorten. Ze zijn populair

Lees meer »

Hoe bak je een schnitzel?

Wat is een schnitzel? Een schnitzel is een dun gesneden, gepaneerd en gebakken of gefrituurd stuk vlees, meestal gemaakt van varkensvlees, maar het kan ook

Lees meer »

Sinterklaaskoekjes bakken

Sinterklaaskoekjes bakken met je kind is een betoverende en feestelijke traditie waarbij magie in de keuken wordt gebracht. Samen met je kleine helper kun je

Lees meer »

Hoe bak je een beefburger?

Wat is een beefburger? Een beefburger, vaak gewoon aangeduid als een “burger”, is een populair gerecht dat bestaat uit gemalen rundvlees dat tot een platte

Lees meer »