Goede keukenmachine voor in een kleine keuken

Heb jij een wat kleinere keuken en ben je op zoek naar een geschikte keukenmachine hiervoor? Gelukkig zijn er niet alleen maar grote keukenmachines verkrijgbaar maar ook kleine keukenmachines. Het is voornamelijk belangrijk dus dat je, wanneer je online shopt, goed de productomschrijving leest en kijkt naar de grootte/afmeting van de keukenmachine. Wanneer je in een winkel een keukenmachine aanschaft is het vaak wat makkelijker beoordelen. Bepaal dus vooral wat voor jou het beste uitkomt. In deze blog lichten wij een aantal geschikte modellen keukenmachines uit voor een kleine keuken.

Waarom een kleine keukenmachine?
Zoals hierboven al beschreven staat is het aanschaffen van een kleine keukenmachine voornamelijk belangrijk voor mensen met een kleine keuken. Uiteraard kan dit ook nog andere redenen hebben zoals het opbergen van een keukenmachine. Niet iedereen wil dit keukenapparaat namelijk op het aanrecht hebben staan. Gelukkig zijn hier genoeg geschikte exemplaren voor op de markt!

Populaire kleine keukenmachines
Wanneer je op zoek gaat naar een kleine keukenmachine zie je al gauw dat het aanbod enorm is. Waar moet je toch beginnen met zoeken? En al helemaal wanneer je online aan het zoeken bent. Soms is het daarom ook beter om naar een winkel te gaan. Hier kun je namelijk om advies vragen en de modellen gelijk in het echt bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Toch is het in deze tijd heel begrijpelijk dat mensen ook dit soort producten online shoppen. Lees daarom altijd heel goed de productbeschrijving en ga op zoek naar reviews en ervaringen van consumenten! Wat zijn op dit moment populaire keukenmachines? Je leest het hieronder:

  1. Bosch MUM54230 keukenmachine
    Deze kleine keukenmachine van het merk Bosch is een perfect instapmodel! Bosch heeft veel goede keukenmachines in het assortiment, waaronder dit model. De MUM54230 heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is daarom ook populair. Er zit een krachtige motor op van maar liefst 900 Watt, een mengkom van 3,9 liter en er worden ook nog eens meerdere opzetstukken bijgeleverd zodat je de keukenmachine kunt ombouwen tot een foodprocessor.
  2. Bourgini Classic Kitchen Chef keukenmachine
    Ben jij een startende kookliefhebber en wil jij kijken of een keukenmachine wat voor jou is? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je niet meteen het duurste apparaat aan wilt schaffen, toch? Deze keukenmachine van Bourgini is een uitstekende keuze hiervoor. Het is van alle gemakken voorzien (lees: een mengkom van 4,5 liter en een vermogen van 1.250 Watt) en heeft ook nog eens een mooi design én een zeer leuke prijs.
  3. Smeg SMF02CREU keukenmachine
    Een Smeg keukenmachine; wie kent ze niet. Deze keukenmachines zijn voor de échte kook- en bakliefhebbers. Ze zijn een stuk prijziger dan de bovengenoemde keukenmachines maar dan heb je ook wat! Het is echt een eyecatcher voor in de keuken, heeft een mooie grote mengkom van 4,8 liter en een vermogen van 800 Watt. Daarnaast worden er meerdere accessoires bijgeleverd zoals een antispatdeksel, garde, menghaak en kneedhaak.

Naast bovenstaande modellen zijn er uiteraard nog veel meer kleine keukenmachines verkrijgbaar van o.a. de merken Philips, Kenwood en KitchenAid. Neem ook eens een kijkje op onze pagina’s de Beste Keukenmachines en/of Soorten Keukenmachines voor meer informatie.

Leave a Comment