Taart maken met een keukenmachine

Ben jij gek op bakken? Dan gaat er een wereld voor je open wanneer je met een keukenmachine aan het werk gaat. Als je een echte bakliefhebber bent, weet je dat je hier tijd voor vrij moet maken. Tenminste, als je alles zelf met de handen gaat doen wel. Hoe goed klinkt het om een extra keukenhulp erbij te hebben, waardoor je binnen no-time die overheerlijke taart in de oven hebt staan?

Een keukenmachine geschikt voor bakken
Als je je al enigszins verdiept hebt in de verschillende keukenmachines die er zijn, dan weet je vast dat niet alle keukenmachines geschikt zijn voor het mengen en kneden van deeg. Wat met name belangrijk is, is dat je kijkt naar het vermogen van een keukenmachine. Er is aardig wat kracht voor nodig om deeg goed te kunnen kneden namelijk. Daarnaast werkt het wel zo prettig om een grote mengkom te hebben om je deeg in te mengen. Anders vliegt alles alle kanten uit wanneer je de keukenmachine aan zet. Dan ben je alsnog lang bezig omdat je de keuken weer moet schoonmaken…

Welke keukenmachine raden wij aan?
Er zijn uiteraard meerdere goede keukenmachines geschikt voor het kneden van deeg maar de keukenmachine die wij zelf hiervoor gebruikt hebben is een keukenmachine van KitchenAid. Deze keukenmachines zie je namelijk ook veel voorbij komen in TV-programma’s zoals Heel Holland bakt en 24 Kitchen, waardoor we er vanuit gingen dat deze keukenmachine een goede aanschaf is. Wij kunnen je vertellen dat dat zeker het geval is! Wij kunnen deze geweldige keukenhulp niet meer missen. Om precies te zijn, wij hebben de KitchenAid Artisan in de kleur crème.

KitchenAid Artisan

Recept appeltaart

Ben je benieuwd naar het recept van deze overheerlijke appeltaart? Dat snappen wij! Klik hier voor het recept Appeltaart van de Kookbode.

Leave a Comment