Pasta’s; wij houden ervan! Er zijn zoveel variaties in te bedenken en dat maakt het extra leuk en lekker om weer een nieuwe variant te bedenken. Toen ik deze truffelspaghetti zag liggen wou ik deze meteen proberen. Maar wat doe je er dan bij? Ons leek het wel lekker om het met gehakt te combineren en uiteraard met wat lekkere groentes erbij, in dit geval rode ui, courgette, tomaatjes en rucola.
Ingrediënten voor 2 personen
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 rode ui
- 250 gram gehakt
- 2 theelepels gehaktkruiden
- 1 eetlepel ketjap
- 1/2 courgette
- 100 gram tomaatjes
- 150 gram truffel taglioni
- 1 theelepel parmezaanse kaas
- 1 handje rucola
Bereidingswijze
- Snij de ui, courgette en tomaatjes in kleine stukjes
- Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de rode ui even een minuutje aan
- Voeg de gehakt toe en breng op smaak met gehaktkruiden en een beetje ketjap
- Als het gehakt mooi bruin is, voeg dan de courgette en tomaatjes toe
- Zet ondertussen een pan water op het vuur. Zodra deze kookt kun je de truffelspaghetti erin doen. Deze hoeft maar 3-4 minuten te koken dus is snel klaar!
- Voeg de truffelspaghetti toe aan het gehakt en serveer op een bord
- Als finishing touch kun je een beetje parmezaanse kaas en wat rucola toevoegen