Rijstnoedels met zoete aardappel, broccoli en rode kool

Even een keer helemaal wat anders én bomvol met heerlijke groentes! Op het gebied van pasta’s zijn we vaak de standaard recepten gewend zoals spaghetti bolognese of pasta carbonara. Wij houden er wel van om een beetje te experimenteren en daarom delen we dit gerecht met jullie. Verrassend lekker, simpel & snel!

Rijstnoedels met zoete aardappel, broccoli en rode kool | Kookbode.nl

Ingrediënten voor 2 personen

  • 150 gram rijstnoedels
  • 200 gram rode kool
  • 2 zoete aardappels
  • 1 broccoli
  • Sojasaus naar smaak

Bereidingswijze

  • Vul twee pannetjes met warm water en zet op het vuur
  • Voeg aan het ene pannetje de broccoli en zoete aardappel toe en breng aan de kook, ongeveer 10 minuten
  • Voeg aan het andere pannetje de rijstnoedels toe, let op; deze hoeven maar 2-3 minuten te koken dus doe dit niet tegelijk met de groentes!
  • Warm de rode kool in een apart pannetje op 
  • Doe de rijstnoedels in een kom, voeg daar de groentes aan toe en top af met wat sojasaus. 

Leave a Comment