Farfalle pasta pesto

Onze all time favorite; pasta pesto! Dit keer met gehakt. Je ziet dit soort recepten vaak met kip voorbij komen maar wij vinden hem ook heel lekker met gehakt. Aanrader én een keer wat anders!

Farfalle pasta pesto | Kookbode.nl

Ingrediënten voor 2 personen

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 rode ui
  • 1 rode puntpaprika
  • 125 gram kastanje champignons
  • 1/2 courgette
  • 250 gram gehakt
  • 2 theelepels gehaktkruiden
  • 2 eetlepels ketjap
  • 125 gram verse pesto

Bereidingswijze

  • Snij de rode ui, courgette, kastanje champignons en puntpaprika in stukjes
  • Doe een beetje olijfolie in de pan en bak eerst de rode ui iets aan
  • Voeg het gehakt toe, doe er wat gehaktkruiden en ketjap door en bak deze bruin
  • Doe de courgette, kastanje champignons en puntpaprika bij in de pan
  • Zet een pan water op het vuur en doe de farfalle in de pan
  • Kook dit ongeveer 10-12 minuten (afhankelijk van welke pasta je hebt)
  • Voeg toe aan de pan met gehaktmix 
  • Mix alles door elkaar en doe er als laatste wat verse pesto door en voila! Je hebt een heerlijke maaltijd op tafel staan 🙂

Leave a Comment