Tips voor koolhydraatarme crackers en brood

Ben jij bezig met een koolhydraatarm dieet of wil je gewoon even wat meer letten op je koolhydraat inname? Dan hebben wij de beste tip op het gebied van koolhydraatarme crackers en brood! Je kunt tegenwoordig verschillende soorten koolhydraatarme crackers en brood krijgen maar lang niet alle soorten zijn lekker. We hebben zelf al verschillende soorten geprobeerd namelijk dus wij kunnen het weten! In deze blog vertellen we je er graag meer over

TastyBasics crackers en brood | Kookbode.nl

Welke koolhydraatarme crackers zijn het lekkerste?

Zoals je op bovenstaande afbeelding al kunt zien zijn wij fan van de crackers van TastyBasics. Deze crackers hebben wij gevonden bij Afvallen met Bregje. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken: Meerzaden, Zonnebloem- en pompoenpitten, Kaas en peper en Maanzaad & Olijf. Uiteraard hebben wij alle smaken geprobeerd en onze persoonlijke favoriet zijn de Zonnebloem- en pompoenpitten crackers maar de rest van de crackers zijn ook zeker de moeite waard om een keertje te proberen!

Welk koolhydraatarm brood is lekker?

Wat betreft koolhydraatarm brood hebben we ook al veel verschillende dingen geprobeerd en ook hierbij kwamen we weer uit bij het merk TastyBasics via Afvallen met Bregje. Dit brood is verkrijgbaar in drie soorten: TastyBasics Brood, TastyBasics Brood Amandel en TastyBasics Brood Pitten en Zaden met Pesto. Wij hebben zelf alleen de eerste twee soorten geprobeerd. De laatste met Pitten, zaden en pesto nog niet omdat deze net nieuw is qua smaak. Wij vinden zelf het TastyBasics Brood met Amandel het lekkerste. Net even wat anders dan de normale smaak. Tip: ook lekker om even te roosteren in de broodrooster!

Wil je graag meer koolhydraatarme producten uit proberen?

Klik hier voor alle Koolhydraatarme producten bij Afvallen met Bregje.

Leave a Comment