
Aantal porties: 1 | Voorbereidingstijd: 15 minuten | Kooktijd: 10 minuten | Totale tijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 75 gram sushirijst
- 100 gram komkommer
- 100 gram mango
- 100 gram wortels
- 100 gram champignons
- 1/2 avocado
- 1 norivel
- Sojasaus naar smaak
Bereidingswijze
- Vul een pannetje met warm water en breng aan de kook. Voeg de sushi rijst hieraan toe en kook volgens de verpakking gaar.
- Snij de komkommer, mango, avocado, champignons in stukjes
- Vul nog een pannetje met warm water en breng aan de kook. Voeg de worteltjes toe en kook deze beetgaar.
- Bak in een apart pannetje de champingons kort aan.
- Doe de sushi rijst in een kom en voeg hier de (gesneden) groentes/fruit aan toe.
- Top af met wat noriblaadjes en sojasaus.